Wat is de beste newsreader?

Op zoek naar een goede newsreader? Er zijn er tegenwoordig namelijk vele op de markt, maar welke newsreader is nu de beste? Een newsreader (ook wel vertaald als nieuwsreader of nieuwslezer) is een programma waarmee je je NZB bestanden kunt downloaden. Wij kunnen ons voorstellen dat jij graag wilt weten welke nu het beste is. Waarschijnlijk ben je daarbij ook nog eens op zoek naar een gratis pakket, of niet? Wij geven in dit artikel dan ook een advies welke nieuwsreader je het beste kunt gebruiken, en waar je op dient te letten.

Waar je in het verleden veel handmatige acties moest ondernemen om een NZB bestand te downloaden, de losse articles in een aparte folder moest zetten nadat ze gedownload waren en ook nog eens een keer met Quickpar moest repareren is dit nu verleden tijd. Tegenwoordig zijn er meerdere newsreaders op de markt die dit volledig automatisch doen.

De beste newsreader wat ons betreft

Als je op zoek bent naar een gratis newsreader, eentje die bijna alles automatisch doet. En daarnaast ook nog eens op praktisch elke computer en aanvullende hardware zoals een NAS ondersteund word, dan is SABnzbd de beste. Wij vinden het al jaren een fijn pakket om mee te werken, en je vind dan ook een complete handleiding SABnzbd terug op onze website.